Summertime

Dedikerad till min kära mor. Summertime, and the living is easy...

 

Hur kan det komma sig att (de allra flesta) artister nu för tiden inte alls besitter samma typ av känsla och kvalitet som de gjorde förr i tiden? De som verkligen förmedlar något nu för tiden blir inte ens särskilt populära. Vad har gått snett? Varför?


Thunderstorms


Fin höstdag

Idag har jag varit ute i princip hela dagen med hundarna, på olika ställen i naturen. Vädret har varit ännu finare än igår, jag tror det var 14-15 grader i skuggan som varmast. Nu kryper det ner mot +-0 igen. Ska ut och hämta ved och elda upp lite govärme i stugan.

Vacker dag

Idag är det underbart väder här. Klarblå himmel, vindstilla och säkert runt 20 grader i solen (10 i skuggan däremot). Alla färger är så vackra. Ska sitta ute och läsa "Gaia" av James Lovelock några timmar. Först brunch/frunch dock!

Lillmurklan Aliyah


Everywhere we go...

Dansar runt till denna, med en dröm och ett starkt hopp om en värld i fred.

 


Härligt!

Så glad jag blir att hela 100 (ja, jo, HUNDra!) personer tittat in hit hittills idag, och kommentarerna gör mig ännu gladare!

Hoppas av hela mitt hjärta att många av er har klickat in på WWF och blivit tigerfadder eller fadder till något annat djur :)

Tillsammans är vi starka!



I ♥ Nature

Tigern får inte försvinna!



Tigrarna håller på att utrotas från Jorden...

Klicka på bilden nedan och överväg, med själ och hjärta, att göra en insats för att bevara detta vackra djur, innan det är för sent, för alltid. Jag har varit tigerfadder i flera år nu och det känns BRA.



Det går också jättebra att bli fadder till späckhuggare, isbjörn, panda, orangutang m.m.

You're wounded...

...but you're still beautiful because your essence is pure...

 

Älskar "min" älv.

 


Plan for life

Trots frosten så blommar en del växter fortfarande. Tänkte ta lite kort på säsongens sista blommor. En fluga var också vaken fortfarande, men den var riktigt seg. Kära Alf var även med.









Till sida #1



Lyssna på Midnite & Groundation